Business Cocktail

BC – LS 2015/2016

I v letním semestru pořádá Studentský klub obchodu a konkurenceschopnosti Business Cocktail, který bude tentokrát otevřen nejen členům klubu! Příležitost zúčastnit se této unikátní akce, která umožní studentům setkat se s odborníky z praxe v neformálním duchu, tentokrát SKOK dává i zájemcům mimo své řady!

ccoAkce se bude konat 21. 4. 2016 v Akademickém klubu VŠE a opět se jí zúčastní mnoho zajímavých hostů – manažeři, bankéři či byznysmeni! S hosty si sednete k jednomu stolu a proberete témata, která vám nejlépe přiblíží právě lidé z praxe – na co se soustředit v určitém odvětví, jaké schopnosti je důležité rozvíjet a jestli musíte něco obětovat, když chcete vybudovat úspěšnou kariéru. Pozvání na Business Cocktail opět přijal i doc. Ing. Josef Taušer, Ph.D., který vám z pozice děkana Fakulty mezinárodních vztahů poskytne další úhel pohledu na daná témata! Z potvrzených business hostů se můžete těšit například na pana Martina Graua, který je zodpovědný za strategický management náboru zaměstnanců pro Českou spořitelnu, dále můžete diskutovat s panem Pavlem Jankovským, ředitelem marketingu ve firmě BMW a nakonec vám prozradíme, že naše pozvání přijala paní Kateřina Šuvařinová, vice prezidentka zákaznického servisu, operací a podpory ve společnosti T-mobile. Na další hosty si ještě chvíli počkejte, ale slibujeme, že je na co se těšit!

Díky rozdělení do skupinek, které se budou střídat u jednotlivých hostů, budete mít možnost promluvit si s každým z nich a získat tak komplexnější pohled na svět byznysu. A nejen to – také navážete více užitečných kontaktů! O tom, jak probíhal minulý Business Cocktail, si můžete přečíst více zde.